RIAN4YOU Hungary Nyelviskola Dunakeszi
  RIAN4YOU Hungary Nyelviskola Dunakeszi  RIAN 4 YOU Hungary Nyelviskola Dunakeszi
» Tanfolyamok     » Nyelvvizsga     » Beiratkozás    

>

Miért jó Önnek, ha nálunk tanul?

>

Tanulóink véleménye

>

Beiratkozás és szintfelmérés

>

Nyelvtanfolyamok

>

Oktatási helyszínek

>

Órák kezdési időpontja

>

Elérhetőség

>

Információkérés

>

Kedvezmények

>

Ügyfélfogadás

>

Angol nyelvtanfolyam

>

Német nyelvtanfolyam

>

Angol tanfolyam kisvállalkozások részére

>

Oktatási szintek - tanfolyam kínálat

>

Nyelvvizsga

>

Nyelvvizsga garancia

>

Próbavizsga

>

Referenciák

>

Álláslehetőség

>

Hasznos oldalak

>

Hogyan tanuljak meg angolul vagy németül?

>

Tanáraink, tanulóink, képek

>

Angoltanfolyamok

>

Angol - német nyári nyelvi gyerektábor

>

Cégismertető

>

Céljaink

>

Adatvédelem

>

Panaszkezelés

>

Információ a telc nyelvvizsgáról

>

Információ a LanguageCert nyelvvizsgáról
 
  ENGLISH   DEUTSCH
  MAGYAR
 

Cégismertető


  A RIAN 4 YOU Hungary Nyelviskola Kft. Dunakeszi központtal működtetett, több oktatási helyszínnel rendelkező nyelviskola. Cégeknek elérhető már kihelyezett angol nyelvtanfolyam a következő városokban: Dunakeszi, Göd, Fót, Vác. A lakossági angoltanfolyam és némettanfolyam vonzó lett, hallgatóink nemcsak a környező településekről, hanem távolabb található városokból is szívesen látogatják ( Dunakeszi, Fót, Göd, Őrbottyán, Sződ, Sződliget, Vác, Budapest ). Kíváncsi rá, hogy miért? Kívánságára a publikus referenciákat, hallgatói véleményeket megmutatjuk.

  A cég rövid története
  A RIAN 4 YOU Hungary Kft. tulajdonosai a RIAN Szervezési és Szolgáltató Betéti Társaság keretében 1990 - ben kezdték meg tevékenységüket. Induláskor a tevékenységi kör főként vállalatirányítási, vállalatgazdálkodási feladatokra koncentrálódott. Már ebben az időben kirajzolódott, hogy a magyar szakemberek idegen nyelvi ismerete elmarad szakmai felkészültségük mögött. Az azóta eltelt időszakban idegen nyelvek tudására még nagyobb szükség lett. A nyelvoktatás fokozatosan kifejlődő profilunkká vált, majd önálló vállalkozássá alakítottuk.

  Filozófiánk, hogy minden partnerünknek igényeikhez igazodó, testre szabott szolgáltatást nyújtsunk, hogy elégedettek legyenek és a lehető legrövidebb idő alatt érjék el céljaikat, hatékonyan tanuljanak.

  Elkötelezettek vagyunk az idegen nyelvek oktatása terén. Alaposan megtapasztaltuk, hogy mi kell egy idegen nyelv megtanulásához, és mi az ami felesleges. A cég tulajdonosai valamennyien több idegen nyelvet beszélnek.

  Vezetőtanárunk az egyetemi diploma mellett a világ minden országában érvényes, német nyelv tanítására jogosító nyelvtanári diplomával ( Pädagogische Hochschule von Kassel ), valamint a külkereskedelmi és üzleti nyelvi szakvizsgával is rendelkezik. Az elmélet mellett több, mint 20 év gyakorlati tapasztalatot is szerzett az általános és az üzleti szaknyelv tanítása terén.

  2002. során a nyelviskola nyelvvizsgahely lett
  A nyelviskola tanulóinak és Dunakeszi lakosainak életében a City and Guilds Pitman Qualifications Nemzetközi Nyelvvizsgahely státusz változást hozott. Dunakeszi, Göd, Fót, Sződ, Sződliget lakosainak azóta nem kell feltétlenül Budapest vagy Vác városáig utazni, ha nyelvvizsgát óhajtanak tenni. Megnőtt a kereslet a környéken az angol nyelvtanfolyam iránt is.

  2005. újabb nyelvvizsga
  A nyelviskola engedélyt kapott az Oktatási Minisztériumtól a TIT-TELC angol és német nyelvű vizsgáinak szervezésére.

  2019. TELC
  2019-ben TELC nyelvvizsgahely lettünk.

  2019. LanguageCert
  2019-ben LanguageCert nyelvvizsgahely lettünk.


   E-mail: info@rian4you.hu Telefon: 06(27)349670 Mobil elérhetőség: 06(20)3430820 Beiratkozás: Dunakeszi, Verseny u. 8-10. Ügyfélszolgálat: Iroda nyitvatartása hétfőtől csütörtökig 16.00-18.30 között. Postacím: 2120 Dunakeszi, Márton Áron u. 27. Nyilvántartási szám: B/2020/004531


   © 2001 PONTHU 2001. Informatikai Bt. All rights reserved.